Feeds:
Pos
Komentar

Posts Tagged ‘waljinah’

Yen ing Tawang …

Yen ing tawang ono lintang cah ayu
Aku ngenteni teka mu
Marang mego ing angkoso nimas
Sung takok-ke pawartamu

Janji janji aku eling cah ayu
Sumedot roso ing ati
Lintang lintang’e wingi wingi nimas
Tresna ku sundul ing ati

Ndek semono janjimu disekseni
Mego kartiko keiring roso tresno asih

Yen ing tawang ono lintang cah manis
Rungokno tangis ing ati
Miraring swara ing ratri nimas
ngenteni bulan ndadari

Sebuah lagu, yang tah kenapa mulai pagi -sejak berangkat kekantor- hingga siang ini masih mengalun lembut dihati … Mungkin cuma kangen sama anak² dan Ibunya anak² tentu saja … hehehe … (lebih…)

Iklan

Read Full Post »